PLÅTNING MED HELSINGBORGS STAD

 
Godmorgon goding <3 idag är det fredag - woop på den! 
 
Helgen är typ här och det är jag glad över. Har varit en tung vecka rent psykiskt och det ska bli skönt att få tänka på något helt annat.
 
Som idag står jag, Poppe, Viggo och Ines redo för en fotografering. Det är plåtning för Helsingborgs stad och jag är superglad att dom valt min fina familj som modeller <3 vi kommer att hålla vid bland en rad olika platser runt om i Helsingborg och det är ett heldagsprojekt för oss... hoppas att barnen orkar med.
 
Först ut är Råå och deras Wärdshus. Och du som vill följa vår dag på plåtningen kan kika mer på min instagram Sriwanna titt som tätt ;-) 
 
Ha en underbar fredag!
 
-  Jag blir superglad och så tacksam när du pushar hjärtat för mig - 
FAMILJ - INES - MODELLJOBB - VIGGO
2

JAG HAR UPPTÄCKT NÅGON

 
Jag har upptäckt någon och jag är alldeles förälskad. Ramlade in på hennes målningar genom Pinterest och vet du... till min egna stora förvåning så har konst blivit mer och mer en grej för mig. Inte för att jag är värsta konstfantasten, nej nej men det är sjukt kul att hitta små gobitar att hänga upp och inte köpa samma gamla vanliga som annars hänger på allas väggar nuförtiden.
 
Som denna ovan, hur fin? Så magisk med sina färger. Oh yes, jag skulle mer än gärna vilja slänga upp denna på väggen här hemma. Dessutom heter konstnären värsta balla namnet - Ines Longevial.
 
-  Jag blir superglad och så tacksam när du pushar hjärtat för mig -
INES LONGEVIAL - KONST - PINTEREST - SRIWANNA PINTEREST

HENNES LEENDE

 
Jag blir så jäkla glad av den här bilden på mig och Ines <3 hennes leende är fantastiskt, det smittar verkligen av sig. Och hennes skratt skall vi icke tala om, du som hört henne på min instagram/story vet vad jag talar om :-P hon är en riktig hoppetossa den där Ines <3
 
Fy sjutton vad jag älskar henne - lilla Boddi!
 
-  Jag blir superglad och så tacksam när du pushar hjärtat för mig -
INES
1