JAG HAR LÄRT INES ETT FULT ORD

 
Den här tjejen har ett jädrans bra minne alltså, lilla Ines har lärt (lärt kanske är fel ordval men ni förstår) sig sitt första fula ord och detta är pågrund av mig - hjälp alltså. Jag hoppas hon inte kommer springa runt med tonårsfasoner och säga en massa fula ord. Poängtera att svordomar inte används i vårt hem, det händer g i v e t v i s men när något går fel eller om man blir jäkligt arg på något... yeah, you know the drill.
 
Men i alla fall, Ines och hennes första svordom. Hon går ju runt och säger detta till folk nu, typ avslöjar sin egna mamma.
 
What about that, scrolla ner för att läsa hur allt gick till.
 
 
Allt skedde på Lalandia när vi var där på midsommar. Jag skulle göra entré i en av pooler på området och det var riktigt kallt (riktigt jäkla askallt) och då sa jag - "Fyfan, vad kallt det är". Detta har tydligen Ines snappat upp och gömt i sitt ordförråd tills nu för någon vecka sedan. Då hon avslöjade sig själv. 
 
En kväll innan läggdags säger Ines helt plötsligt "fyfan" och då blir jag helt ställd och frågar "vad sa du Ines?" Och då säger hon "Mamma, jag sa inte fyfan".  Alltså orka med den här tjejen, förlåt men jag kunde inte hålla mig för skratt, varken Poppe eller Viggo heller. Ines avlöjade sig duktigt när hon svarade mig :-P 
 
Och som sagt, hon avslöjar mig till fröknarna på föris (dom skrattade så mungiporna gick varma), till Poppes kollegor på jobb, ja men till allt och alla. Men ni ska veta, att det är jäkligt sött när hon säger det. För hon låter så h i m l a oskyldig när hon säger "Jag sa inte fyfan". 
 
Älsk på denna galna tjej - älsk alltså! <3
 
 
- Jag blir superglad och så tacksam när du pushar hjärtat för mig -
INES - KIDS - SRIWANNA BARN - SRIWANNA FAMILJ