FUSSBALL, PRIDE & KRÄLLOR

 
Började dagen uppe på Västergård där Viggo spelade tre matcher med hela hans team. Vilka killar alltså. Som dom kämpar på varje match. Killarna har utvecklas något kopiöst mycket. Viggo är en av dom. Han tar för sig mycket mer nu i fotbollen än tidigare och visar en sådan stark framåtanda gentemot sina egna spelare och motspelarna. Det är underbart att se. 
 
Här ovan med en av killarna i laget - vännen a k a busfröet Milo <3
 
 
Ines diggade konstgräset och alla dessa svarta "gummistenarna" som låg där.
 
 
Efter tre spännande fotbollssmatcher (dom vann två!) så åkte jag snabbt hem för ett ombyte (det ösregnade) och möte sedan upp Ida, Micke och lille Vincent i Stadsparken.

Dom flesta känner nog igen (hoppas jag) regnbågsflaggan på bilden ovan. Oh yes, vi gick parad genom stan för att trycka fram hur viktigt det är att vara enade tillsammans. Det spelar ingen roll, det SKA inte spela någon roll vilken sexuell läggning man har. Ingen har rätt att döma någon annan, vi alla har rätt att älska en person vare sig det är en tjej eller kille. Vi alla borde stå skarpt och med stolthet tillsammans! 
 
 
Efter paraden tänkte jag ta en fika med min dotter men hon bestämde sig för att sova vidare (hon sov genom hela paraden). Så jag fick köra en ensamfika, vilket var rätt avkopplande faktiskt.
 
 
På kvällen var vi bjudna på middag hemma hos familjen Lönn och det hade dukats fram mycket av våra favoriter :-) tapas och krällor i massor. Barnen skuttade glatt omkring, stojade lite väl för mycket ibland men så det ska vara. Vi föräldrar njöt alltså av en ganska så lugn och härlig kväll!
 
- Jag blir superglad och så tacksam när du pushar hjärtat för mig - 
FIKA - FOTBOLL - INES - MIDDAG MED VÄNNER - VIGGO