DET HÄR MED MOBILBILDER

 
Jag vet inte om ni tänkt på det men på senare dar (veckor) har jag mer och mer bloggat med mobilbilder. 
 
Nu med ny tjänst i skallen, fokus på familjelivet, mammalivet, bloggislivet samt försäljning av pärlan så har detta underlättat mig väldigt mycket. Jag har ju alltid mobilen på mig, annars har jag oftast burit runt på min stora bamsekamera. Den är guld värd och en av dom finaste prylarna jag har - jag älskar den. Tar schyrre bilder och ger det där lilla extra såklart. Men mitt problem är att jag kan sitta i timmar och redigera. Jag är så jädrans självkritisk och kan bli så arg på mig själv att jag är så. Det tar mer än vad det ger.
 
När mitt inre jag har lugnat ner sig och jag har funnit lite mer ro i kropp och själ så kommer jag förmodligen tillbaka. Det vet jag, men just nu så låter jag detta ta sin tid. Just nu behöver jag en "enklare" vardag utan timmar framför datorn (sitter ju redan åtta timmar på jobb) - godingar, det gäller att vara schysst mot sig själv. 
 
Men jag är faktiskt nyfiken på vad du, du och du känner med den lilla förändringen i min bloggis? Känns det ok? Är det bu? Eller är de faktiskt alldeles fantastiskt, så som det alltid varit? <3
 
Tack för att ni alla läser, det gör min dag varje dag ska ni veta!

- Jag blir superglad och så tacksam när du pushar hjärtat för mig -
PRIVAT - TANKAR
3
Lisa Jungqvist Larsson

Jag tycker att det funkar superbra med dina mobilbilder👌🏽 För helt ärligt har jag inte ens reflekterat över att du har det! Tycker alltid din blogg är snygg och genomtänkt!

Svar: Åh men så bra 💕 tack så mycket för din input söta, blir så glad! Ha en underbar tisdag!
Sriwanna

Frida

Jag tycker det är bra som det är, tiden är ju liksom här och nu :) Kram och ha en fantastisk tisdag <3

Svar: Tack söta du - betyder mycket❣️❣️❣️ ha du också en fin tisdag! Stor kram
Sriwanna

Dalle

Jag tycker att det blir mer levande med mobilbilderna!

Svar: Grymt, tack för ditt ärliga svar!
ha en grym dag!
Sriwanna