ÄLSKADE VIGGO

 
Viggo 8 år och jag har lagt märke till att han blivit mer och mer medveten om saker och ting runt om i hans liv. Bland annat hur viktigt det är med hans läxor i skolan, hans vänner, fotbollen, hockeyn till hur han ser ut i håret.
 
Viggo vågar stå på sig själv mer nu än vad han tidigare gjort. I sporten tar han även där för sig mer samtidigt som han sänder ut signaler om hur man är en bra lagspelare.
 
Viggo och jag har kommit varandra mycket närmare nu på senare. Vi myser och pratar oftaare tillsammans i soffan, läser bok, vi skrattar och gör fula ljud. Ibland försöker han till förgäves lära mig hur man spelar Pokémon (jag förstår ingenting). Han kommer självmant till mig och ger mig en stor varm kram. Att ha kommit varandra närmare känns fantastiskt fint, då det varit myckt uppdelat och Ines tagit mycket av min tid. 
 
Jag kan aldrig veta, men jag hoppas att jag uppfostrar min son på rätt sätt och med rätt värderingar för framtiden. Att han inte blir påverkad av vad andra tycker och tänker. Att han respektera människor i en lång skara oberoende på hur dom ser ut eller vem dom håller kär och att han sträcker ut handen till behövande. 
 
Men vet du, när jag ser Viggo och hur han är som person idag ser jag att han redan kommit en bra bit på vägen - bästa Viggo, mamma älskar dig så mycket! 
 
 - Jag blir superglad och så tacksam när du pushar hjärtat för mig - 
VIGGO
1
Josefine

Så fin bild!

Svar: Tack söta du! <3
Sriwanna