INSTAGRAM BREAK

 
Godmorgon på dig, haft en fin start på denna lördagen?
 
Jag har, med mys i sängen med kidsen och nu tuggar jag i mig en gofrulle; surdegsmacka med prästost toppat med ruccola. En kiwi och en shot ingefära - bra start liksom. Samt att jag försöker hålla basiluskerna borta, jag känner att något är på gång. Det har jag inte tid med, för nästa vecka väntar Stockholm med både jobb och lite nöje. 
 
Över till något annat, jag har tagit en mindre paus från Instagram och Facebook. Inte för att ansiktsboken tagit mycket av min tid, där lägger jag bara ut mina senaste blogginlägg. Men Instagram kan jag scrolla och hänga på i evigheter. Den äter liksom upp mig för mycket ibland. Och då bestämde jag mig att nu tar jag en paus. En mindre paus. Det handlar om dagar. För med handen på hjärtat, Instagram har en bit av mig och mitt hjärta. Jag diggar Instagram. Det har gett mig väldigt mycket. Så tillbaka kommer jag, men just nu behöver jag bara få andas fritt. Logga ut helt och hållet.
 
Och det känns skönt i själen, väldigt skönt måste jag säga att inte hela tiden sitta med telefonen. Blicken är upp och framåt <3 bloggen kommer fortfarande att uppdateras, den pausar jag inte ifrån. Så du kan vara lugn ;-) lite updates blir det. 
 
Tack för att just DU följer mig och mina upptåg som nertåg. Jag gillar dig oerhört mycket och är väldigt (väldigt) tacksam - stort nedrans tack min läsare!
INSTAGRAM - SRIWANNA INSTAGRAM - TANKAR