STHLM // BISTRO ARSENALEN

Har precis kommit hem från en ljuvlig middag på Bistro Arsenalen med Katja, Niko och Caroline. 

Supermysigt ställe gömt på en bakgata nära Kungsträdgården. Älskar den här typen av restauranger - bistro for the win. För dig som undrar, maten på Arsenalen var verkligen något att sätta gaffeln i 😋 

Är nu mätt i magen och nerbäddad i en säng på Haymarket by Scandic. Jepp, det är alltså tid för en god natts sömn. 

😘😴👋🏽


TVÅ SENAPSGULA BARN

 
I söndags var det återigen dags för en söndagsutflykt, inte så långt denna gången dock. Vi tog bilen ut till Sofiero gård där vi tittade på fåren och spatserade runt i skogen. Älskar, alltså älskar såna här dagar. Så mycket jag uppskattar dom. Söndagar brukar vara lite ångestfyllda, då helgen närmar sitt slut och en ny vecka börjar MEN man ska bannemej ta vara på söndagen också <3 inte deppa ner liksom. 
 
Förresten, märks det att jag gillar senapsgult? :-P haha jag kan inte låta bli. Vare sig det är till mig själv eller kidsen. Jag tycker att jag klär väldigt bra i färgen samt att jag tycker att kidsen även gör det då dom fått en bra mix av mig och Poppe tillsammans. 
 
Så goding, hojta till mig om du hittar något senapsgult ;-)
 
 
Ines om fåren - "Mamma, kommer dom och tittar på oss?"
 
 
Min finaste härligaste Viggo <3
 
 
- Jag blir superglad och så tacksam när du pushar hjärtat för mig - 
BARN - HÖST - HÖSTMYS - INES - KIDS - SRIWANNA FAMILJ - STYLE BY INES - STYLE BY VIGGO - UTFLYKT - VIGGO

ROUCEL SKIRT BLACK + RABATTKOD

- I samarbete med Ivyrevel -
 
 
Goder afton :-) haft en fin helg? 
 
Min har varit lugn med både stadsliv och natur inblandat. Älskar kombinerade helger fast uppskattar verkligen lugna helger just nu. Orkar inte med stim och tjohej. Jag har typ somnat nio om kvällarna. 
 
Hann med att fota en outfit-post för dig idag. Det är främst kjolen som jag vill visa upp. Är så himlans glad för den. Hög i midjan med snyggaste ballaste crocomönstret. Passar både till fest och mer avslappande miljöer som ovan. Du vet, med sneakers.
 
 
Nedan ser du mönstret bäst, visst är den fin?! Känner du också ett ha-begär för en kjol med hög midja och crocomönster så ska du surfa in på Ivyrevel - det är där du hittar den. Och ja, inte bara just den kjolen. Ivyrevel fyller på med nya fina plagg varje vecka som väcker ditt ha-begär minsann.
 
Kom till Ivyrevel här <3 och glöm inte att ange koden ANNIKAS20 för att få 20% på ALLT på deras site!
 
 
 - Jag blir superglad och så tacksam när du pushar hjärtat för mig - 
DAGENS OUTFIT - IVYREVEL - OUTFIT - OUTFITS - SAMARBETE - SRIWANNA FASHION - SRIWANNA OUTFIT