INSTAGRAM LATELY

 
 
Godmorgon mina sköna bönor <3 
 
Hur mås det idag? Här mås det tiptop, allt är kirrat, väskan är packad, pengarna är växlade och jag har plattat mitt hår :-P jag är redo att snart gå ner till tåget där Sara väntar på mig. 
 
Jag vill lite förvarna om att det kanske kommer bli lite så där lite dött här inne i bloggis MEN ni har ett annat superbra alternativ (som dom flesta använder idag tror jag... annars bra tips på en väldans bra app för samling av dina vackra foton) nämligen instagram för där finns jag ju såklart och där kommer det att uppdateras mer flitigt under Barcelonadagarna samt att ni kommer att kunna följa mig på mina instastories - så om ni inte redan följer mig kan ni göra det -> HÄR <- <3 
 
Blir extra varm och in the happy när jag ser att ni följer mig på mina sociala medier godingar :-) PUSS på er!
INSTAGRAM - SRIWANNA - SRIWANNA INSTAGRAM

PACKING FOR BARCELONA

 
Imorgon sticker vi vänner - jag och Sara <3 
 
Håller på att organisera outfits för våra dagar i Barcelona och jag tänker hur jag kan kombinera mina plagg vid fler tillfällen tillsammans med skor, väska och så vidare. Blir lättare att packa samt inte så heavy som jag brukar ha det. Fast jag får ju ändå packa en 23 kg :P 
 
Kommer givetvis att uppdatera så mycket jag kan från den spanska östkusten men först ikväll blir det mys med familjen :-) funderar på vad vi ska laga till middag... tänker mig en krämig lasagne kanske? 
 
P.s Pusha gärna hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst! <3
BARCELONA - HM FASHION - HOTEL REGINA - SRIWANNA - SRIWANNA TRAVEL - TRAVEL - TRAVEL 2017 - WEEKENDRESA - ZARA

HOME INSPO // HYLLSYSTEM

 
Tack för alla fina likes på vår uppiffade balkong :-) är supernöjd med resultatet - blir mycket häng där i sommar minst sagt.
 
Men om vi blickar framåt och till vårt nästa boende så är jag väldigt kär i hyllsystem, en massa hyllor efter varandra från golv till tak. Är det inte najsigt? Sedan samlar man alla sina skatter, småting och böcker där i. 
 
Jupp jupp - det ska jag minsann införskaffa till vårt nästa boende <3
HEMINSPIRATION - HOME INSPO - HYLLSYSTEM - INSPIRATION - PINTEREST - SRIWANNA