STOCKHOLM // SNICKARBACKEN 7

 
Igår efter porträttfotografering för kund var jag megabaota hungrig i kroppen och stack bort till Snickarbacken 7. Ett superdejligt ställe vänner med go rolig personal och fy sjutton med god mat OCH bakverk. 
 
Ser du min vegansallad jag käkade igår - såklart att du gör ;-) den var verkligen full av olika smaker som gifte sig gott med varandra - kan varmt rekommendera dig!
 
 
Miljön är fantastisk och stort är det, trodde jag var klar när jag traskade längst in för att finna det perfekta bordet till att jobba och upptäckte hur STORT det var.
 
Har tydligen varit ett gammalt stall och garage en gång i tiden. Älskar när dom bevarar allt det där rostiga och gamla och sen renoverar upp för att efterlikna så mycket som möjligt - det blir som en helt annan känsla <3
 
Tack för väldigt fint besök Snickarbacken 7 - på återseende! :-)  
 

 P.s - Pusha gärna hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst! <3
CAFÉ I STOCKHOLM - SNICKARBACKEN 7 - SRIWANNA STOCKHOLM - SRIWANNA TRAVEL - STOCKHOLM - TRAVEL - VISITSTOCKHOLM - WEEKEND IN STOCKHOLM
3
johanna

fina bilder!

Svar: Tack Johanna <3 kram på dig!
Sriwanna

Frida

Bara nyfiken, har du blivit vegan/veggo? tänkt på att det är en hel del sån mat på sistone, som sagt bara nyfiken/intresserad då jag själv älskar att både äta och laga mycket samt näringsrik mat :)Kram!

Anna - Fotograf & Rovfågeltränare

Vilka mysiga ställen du hittar hela tiden! Om du inte har varit där ännu så rekommenderar jag starkt Zeta's som liggen nära Kungens Kurva. Supermysigt ställe och perfekt ställe att fota på! Ha det fint! :)

Svar: Åh Anna jag har alltid velat åka dit faktiskt :-) next time!
Tack för tipset <3
Sriwanna