ÄR STÄDERSKA EN LYXVARA?

 
Hej!

Ligger just nu bäddsoffan hemma hos mamma och pappa, Ines hon snarkar bredvid. Jag somnade med henne när jag nattade henne tidigare, tanken var ju att jag skulle ta ett varmt bad. Passa på liksom, när jag är här. Men då blev tiden så mycket. Kanske imorgon, vi ska sova en natt till här. 

Du kanske undrar varför? 
 
Det sker ju en liten visning till helgen samt på måndag i nästa vecka för vår lilla pärla och då känner jag att det är bra om jag och kidsen sussar hos mamma och pappa istället för hemma, annars blir det K A O S.
 
Idag har vi nämligen haft städerskan över - snyggt och rent ska det vara inför visningarna. Det är lite av lyx med städerska tycker jag. Inget vi har var och varannan dag utan vi tar in vår städerska när vi verkligen behöver det. När ingen av oss hinner med livet i sig. Då är det befriande att ha städerska och att få komma hem till en ljuvlig citrusdoft trängandes genom hela lägenheten.
 
Men att städa är något som jag även ser som en sorts terapi... då o då :-P förutom att dammsuga. Då får jag så ont i höften (skratta inte, det är sant haha - något med ischias eller så börjar höfterna bara krackelera) så mannen i huset har fått ta över den rollen och han gör det med bravur.
 
Har du städerska? Vad tycker du? Lyxvara eller ej?
SRIWANNA
1
Lisa Jungqvist Larsson

Så skönt att somna med sina små ibland ju! Tänker ofta som du att man ska "passa på" men tänker också att somnar man så behövde väl själen det😉

Alltså vi har verkligen pratat om städhjälp att ha hemma när vi flyttar sen. Kanske en storstädning av det tråkiga som damma, torka golv osv en gång i månaden. Jag tycker som du att det kan vara skönt att städa. Men jag har blivit galet pedant nu när jag varit mammaledig. Nästan pinsamt🙈 Kram på dig


Svar: Mammaledig ja, guuu vad man plockade och hade sig :P haha minns det
Sriwanna