MONDAY INSPO

 
Måndag och jag är gräsänka till och med fredag den här veckan.
 
Yes oh yes - helt alene. Det är jäkligt skönt ska jag tala om men saknaden är stor såklart. Jag kommer att njuta dessa dagar, försöka peta in några gympass, blogga och netflixa massor i lugn och ro <3 
 
 
Outfit on fleek...
 
 
 ...två badrum on fleek - weeell,  Monday inspo on fleek :-) ha en underbar start på veckan godingar!
 
 P.s - Pusha gärna hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst! <3 
INSPO - PINTEREST - SRIWANNA BLOGG - SRIWANNA INSPO - SRIWANNA PINTEREST
1

SENAPSGULA SANDALER TILL INES

- I samarbete med Ellos -
 
 
Jag får inte nog och kommer nog aldrig få nog av denna färg ni ser - senapsgult. Men alltså, hur underbart fina gulliga är inte dessa sandaler
 
Färgen, modell och i ekologiskt skinn - ni hittar sandalerna hos Ellos och det finns en hel plock av andra färger om man inte diggar senapsgult lika mycket som jag ;-) 
 
 
Sen kan vi ju höja ordet för märket i sig - Kavat. Bästa skorna för dom små enligt mig. Har ett par vinterboots till Ines från samma märke, hon har haft dom hela hösten/vintern i ur och skur, verkligen flängt överallt med dom OCH bootsen ser ut som nya. 
 
Det kallar jag... BRA kvalle!
 
 
 P.s - Pusha gärna hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst! <3 
BARNSANDALER - ELLOS - ELLOS FAVORITER - ELLOS KIDS - KAVAT - SAMARBETE - SENAPSGULT - SOMMARSANDALER
1

EN UNDERBART FIN MIDSOMMARHELG

 
Midsommarhelgen är nu över och jag vill med bilder och lite text berätta hur den varit... såklart <3 vi har haft det underbart fint. Barnen älskade verkligen det - Lalandia levererade för dom minst sagt. Svårt att få dom att åka därifrån :-P 
 
Här ovan, ni som har familj och småkiddos själva vet ju att såklart man vill plåta en fin bild, gärna med kransar på. Men detta är ju inte alltid lätt att bemästra. Det var sjukt svårt att få med Ines på en bild men sen så gav hon sig ;-) kransen... ingen höjdare att ha på huvudet. 
 
 
Viggo däremot, mycket lättare att prata med och få honom att ställa upp på bild :-) 
 
 
Som dessa, han är bara bäst <3 och det finaste jag vet!
 
 
Jag och bästaste tjejen Andréa dansade runt i ett försök att få bort regnskurarna <3 hon är en av mina äldsta vänner och så glad att hon finns i mitt liv. 
 
 
Mat slukade vi utomhus, oh yes - vi trotsade kylan :-P det fanns allt möjligt att välja mellan, bland annat Andréas räktårta - mums. Men vet ni, på kvällen fick jag en allergisk reaktion och fick värsta "botox-läpparna" hahaha :-P ni följer mig på instatories kanske såg? 
 
Jag vet fortfarande inte vad det var som jag reagerade på...
 
 
Jo men, en bild framifrån med kransen på fick jag ju till ;-) den här galna tjejen alltså - Ines i sitt esse.
 
 
Kidsen blev bjudna bort till våra grannar och fick dansat runt en söt liten midsommarstång dom trixat ihop :-) Ines och Lily ville dock mest dansa för sig själva. 
 
 
Och såklart var det senare på kvällen dags för svenska jordgubbar, glass och grädde :-) tack för den här midsommaren - helt magiskt fint har jag haft det! 

 P.s - Pusha gärna hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst! <3 
 
BARN - FAMILJ - FAMILJELIVET - MIDSOMMAR - MIDSOMMAR LALANDIA - SRIWANNA BLOGG
1