A SUMMER OUTFIT

 
Man får ju verkligen ta vara på dom dagarna då det är sol. Nu ska det regna fram till onsdag nästa vecka - badabimbadaboom på den eller? Sverige i ett nötskal nu typ två år i rad? 
 
Svärföräldrarna har varit hos oss sen i tisdags men har nu åkt vidare söderut i Skåne och dessutom tagit med kidsen. Så vi har barnfritt den här helgen också, fast det är inget jag hurrar för överhuvudtaget. Just nu vill jag bara vara hemma med mina kids, mysa, gosa och hitta på kuliga saker tillsammans.
 
Låt det bli måndag snabbt <3  
 
 
Helgen är bokad för bröllopsfotografering mellan Amanda och Johan ute i Mölle på lördag <3 lite oroad över vädret, väderprognosen hojtar ju inte för bra väder precis, men jag håller tummarna att det kanske är bättre på Kullahalvön.
 
På söndag funderar jag och Poppe lite på att åka över till Köpenhamn, eller kanske Göteborg. Vi får se vad som sker, något hittar vi på :-) vad ska ni göra i helgen?
 
 
Soaking up the sun <3

 
Ha en fin helg mina godingar!
 
 
P.s - Pusha gärna hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst! <3
FASHION - FASHION INSPIRATION - OUTFIT - OUTFITS - SRIWANNA - SRIWANNA FASHION - SRIWANNA MODE - SRIWANNA OUTFIT - SRIWANNA STYLE
1
Nathalie Isaksson

Detta är bilder man blir glad av, vilken härlig utstrålning!

Svar: Men gu vilken fin kommentar <3 tack så himla mycket!! Kram på dig!
Sriwanna