SNART BÖRJAR ETT NYTT ÄVENTYR!

Heeej godingar <3 hur mår ni? 
 
Med mig är det väldans bra måste jag säg. Jag vet inte om ni minns, men jag talade om ett viktigt brev som jag skulle skriva ihop för någon vecka sedan. Det brevet var en ansökan, till en ny tjänst på mitt jobb. 
 
Allting har gått väldigt snabbt från att ha skrivit mitt brev, till att ha bokat in en intervju och faktiskt haft intervjun... idag.
 
Vänner, ett nytt kapitel kommer inom kort att starta upp för mig. En helt ny värld och nya utmaningar i mitt liv kommer att florera. Efter min veckas semester som börjar imorgon kväll kommer jag stå med fullt ansvar över all företagsälj på mitt jobb. Jag lämnar alltså vår kära kundtjänst och flyttar över som företagssäljare.
 
My oh my - detta är ett sådant stort steg för mig vänner - vilken möjlighet liksom. Mhm, jag är så lycklig och tacksam över att jag ska få styra över det här.
 
Men det är absolut läskigt, är ärlig med det. Det är till och med sjukt läskigt. Jag har aldrig jobbat med företagskunder och stora offerter förut. Men någon gång ska ju alltid vara den första, right?
  
Viljan och styrkan jag har kommer att ta mig långt - tack kollegor för att ni tror på mig!
1
Anonym

Go go go,megastort lycka till,
Kram Frida

Svar: Tack Frida, det ska bli superkul! :-) kraaaam!
Sriwanna