INSTALOVE // VANJA WIKSTRÖM

 
Jag vill sprida instalove - instakärlek till er mina kära läsare och det igenom att berätta för er vem/vilka på instagram som inspirerar mig och ibland gör så att mina dagar blir lite roligare än dom kanske är just där o då eller bara ger mig en klok tankeställare.
 
För mig är detta nyttigt, att bli inspirerad samt framför allt att sprida kärlek... speciellt i denna värld - bloggvärlden. Kan faktiskt inte förstå att det finns så mycket hat där ute från olika individer? Usch och tvi på det vänner!
 
Men nu över till den första personen för detta året i kategorin INSTALOVE och det ääääär Vanja Wikström. Vilken tjej, vilken brutta. Jag skulle lätt kunna käka en go pasta med henne eller dela en kanelsnäckis och bara prata om livet. Vanja ger mig ofta en rad olika tankeställare, på ett plussigt sätt. Jag gillar hur hon inspirerar och att hon är så full av liv, glammigt klädd och hennes stil i hemmet är så himla mysig att man bara vill flytta in.
 
Tack Vanja för att du inspirerar mig <3
DRÖMMIGT - GLAM - INSPIRATION FÖR BARN - INSTAGRAM TIPS - INSTALOVE - INSTATIPS - VANJA WIKSTRÖM
2
Madde / Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna

Så kul :)

Vanja Wikström

Guuullleeee! Så sjukt fint skrivet, blir ju alldeles rörd... Tack finaste du! Och JAAA! Kanelsnäckis eller pasta vore ju såååå gött! Borde vi få till någon dag!😽😽😽😽💖💖💖💖💖

Svar: Nästa gång jag är i Sthlm så bokar vi!! 💕⭐️💋🎉👍🏽🌹
Sriwanna