ETT SPÄNNANDE MÖTE

 
Hej på dig, hur mås det?
 
Jag är hemma med förkylning och feber - bläää är det vänner. Säkerligen basilusker från Viggo och Ines, som dragits hem från skola/föris :-P bra start på första veckan för kidsen och mig. Det är tur man kan jobba hemifrån alltså, älskar det med mitt jobb. 
 
Nog om sjukdomar.
 
 
Idag har vi haft ett spännande möte. Du kan säkerligen gissa vad det handlar om eftersom jag tagit en massa pics på vårt hem ;-) jodå, nu är vi igång igen med att sälja lägenheten. Annat kött och blod... alltså en helt annan mäklarefirma - 3etage med grymma Martin i spetsen. 
 
Detta bådar gott vänner, jag hoppas det. Den här gången känns det faktiskt väldigt bra med att sälja pärlan. Vad tusan, vi kommer säkert att flytta till en sekelskiftslägenhet när vi väl blir gamla och grå :-P men nu får vi bannemej skaffa en gräsmatta till kidsen... och ett fräsigt poolområde!
 
 
- Jag blir superglad och så tacksam när du pushar hjärtat för mig -
 
3ETAGE - HEMINREDNING - HEMINSPIRATION - HOME INSPO - HOME INTERIOR - SEKELSKIFTSLÄGENHET - SRIWANNA HEM - SRIWANNA INSPO - SÄLJA LÄGENHET
2
Lisa Jungqvist Larsson

Stort lycka till med försäljningen! Kommer säkert gå hur bra som helst. Spännande❤️

Svar: Åh tack fina - det behövs!! 😍
Sriwanna

Sandra Rosén Dahlgren

Jätte fint! Säkert många som vill ta över er lägenhet :)! Låter supermysigt att barnen ska få växa upp med en trädgård att leka i :)!

Svar: Ja vi hoppas också det :-) tack så mycket för din fina kommentar!
Sriwanna