DET HÄR MED LÖPNING

- I samarbete med Ellos -
 
 
Ok godingar - nu testar vi igen då... efter många dagar, veckor, månader av upphåll från stigarna, terrängen och stadslöpningen. Jag gillar löpning, det ger mig en kick varje gång. Jag får ut så mycket av varje löptur jag springer och jag vet att jag vill ha mer.
 
Så nu har jag införskaffat mig i ett par riktiga heta snabba coola löparskor från Adidas - ett par lättviktsskor som är speciellt utformade för kvinnor och hur foten rör sig. När jag först trädde på dom på fötterna och testsprang i lägenheten (hahaha) så kände jag direkt att dom var givna för mig och mina fötter. Jag ville behålla skorna på.
 
Ett gott tecken - det var som om att sväva på moln!
 
 
Löparskorna finns att köpa på Ellos och just nu bjussar jag dig på 30% på dyraste* varan <3 ange kod 365410 för att utnyttja din rabatt. Koden är giltigt t o m 2017-08-22.
 
*Villkor (365410): Nybeställning på kläder, skor, skönhet, accessoarer, hemtextil, möbler, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos. Max 1 gång/kund. T.o.m. 2017-08-22. Kan ej kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor e ller på varor märkta med ”Vintage COLLECTION”. Odd Molly, Vagabond, UGG, Odd Molly Home, Spanx, Morris och Marimekko är undantaget.
 
 
Är du icke sugen på ett par löparskor så finns det såååklart en massa annat kuligt inne hos Ellos :-)
 
ADIDAS - ELLOS - ELLOS FAVORITER - ELLOS WOMEN - ELLOSOFFICIAL - LÖPARSKOR - LÖPNING - SRIWANNA ELLOS