STYLE BY VIGGO // GRAY & GREEN

 
Hämtade upp det här barnet från fritids idag - klädd i urcoola kläder :-) från mormor. Hur fina? Är så glad för skjortan, vill liksom lite ha en egen :-P 
 
Viggos första dag i årskurs två gick galant, mest genomgångar, byte av plats både i klassrum och matsal. Lek och stoj kan jag tänka mig men även lärande. Viggo var nöjd med sin första dag <3 Men 2:an godingar. Jag kan ibland inte förstå att han är så stor som han är. Den där lilla pojken?
 
Lägg ägg på tiden alltså, den bara rusar förbi.
 
 
 - Jag blir superglad och så tacksam när du pushar hjärtat för mig - 
 
BARN - FAMILJ - FAMILJELIVET - SRIWANNA FAMILJ - STYLE BY VIGGO - VIGGO

DRÖMRESMÅL - VENEDIG

 
Hur drömmigt hade det inte varit att få åka till Venedig och få strosa runt bland gränderna där, mellan vackra färgglada hus? Käka glass och pasta i oändlighet, åka runt i en gondol med förhoppningsvis romantisk italiensk musik i bakgrunden :-) Oh yes - detta är ett av mina drömresmål och hoppas att jag snart få uppleva allt det där.
 
Du, du eller du som har varit där - hit me with you BEST om Venedig! <3
 
 
 
 - Jag blir superglad och så tacksam när du pushar hjärtat för mig - 
DRÖMRESMÅL - ITALIEN - SRIWANNAS DRÖMMAR - VENEDIG - VENICE ITALY

KITCHEN INSPO // EARTH TONES

 
Detta underbar kök i jordnära toner är designat av Louise Liljencrantz. Och jag må säga köket är mind blown away - herrejösses. Så varmt, ombonat och med en inbjudande atmosfär med det mörka bordet och den inbyggda läderbänken - hur fint? 
 
One big YES to this kitchen right away <3
HOME INTERIOR - KITCHEN INSPO - KÖKSINSPIRATION - LOUISE LILJENCRANTZ DESIGN - SRIWANNA INSPO