STHLM // EN TUR RUNT VASASTAN

 
Goder afton love ones! <3
 
Alltså, hur skönt är det inte att vara ledig imorgon också? Så så skönt - me likey aloty! Sorry om jag trampar någon på tårna som INTE är ledig imorgon :-|
 
Några sthlmspics ser ni ovan, mina kära huvudstad. Det blev mycket rundvandring i Vasastan men efter omständigheterna och oron ville vi ej åka någon annanstans. Men som jag tidigare skrivit gillar jag Vasastan, en stadsdel av Sthlm som har mycket att erbjuda. 
 
Jag, Katja och Sigge strosade runt i vintagebutiker, vi strosade runt i nya butiker, fick träffat en übersöt mini vovve och vi tog varsin burgare på Ikon Kafe som slank ner fint <3 vi fick även syn på en helt vit duva, vilket jag tror är ganska så ovanligt? En märklig men positiv känsla spröd sig i kroppen efter att vi sett den. 
 
Husen runt Vasastan är magiska, eller såna här hus finns det i och för sig gott om runt storstan. Jepp, jag är en sucker för sekelskifte alltså.
 
Tack för den här gången Sthlm, men jag är inte långt ifrån en ny resa upp som jag och Katja redan planerar för <3
 
P.s Pusha gärna hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst! <3
BÄSTA VÄNNER - KATJA JANFORD - STHLM - STOCKHOLM - TRAVEL
1
Moa

Älskar Vasastan! Jobbar lite extra i Vasastan/Birkastan ett par gånger i veckan & slutar aldrig sukta över alla magiska hus & läggor...
Och så fint med den vita duvan, känns lite magiskt så nära inpå hemskheterna här!

Svar: Åh men vilken butik då? Får jag springa förbi nästa gång jag är uppe ju <3
Sriwanna