SÖNDAGSBURGARE PÅ MAX HAMBURGARE

 
Efter barnfotograferingen med kidsen i förmiddags (Andréa, Lily, Ines och lilla Belle) som för övrigt inte blev som morsorna tänkt sig :-P Ni vet att, detta året var tjejerna VERKLIGEN inte med på noterna och var vildare än förra året. Så den som fastnade mest var Belle <3 ni ska få se senare i veckan!
 
I alla fall, efter fotograferingen blev vi så hungriga och bestämde oss för att åka upp till Väla, där Max Hamburgare finns. Jag är inget stort fan av snabbmatställen när det kommer till burgare och framför allt inte McDonald's eller Burger King.
 
Men Max har ju alla pratat så gott om, och jag har testat Max många gånger men då tyvärr blivit besviken. Fast den är gången blev jag positivt överrasskad!
 
Vi valde Express Way och maten kom verkligen i ett nafs. Det blev ett Friscomål till Poppe samt en Maxbox till Ines (vilket hon mumsade i sig snabbt). Jag ska ju alltid vara annorlunda (hahaha - på riktigt ska jag det). Jag väljer oftast det som är det senaste på menyn (blir också oftast besviken). Fast den här gången valde jag inte det senaste (tur var det) utan det fick bli burgare som funnits med ett tag - HALLOUMIBURGAREN!
 
Vänner - den burgaren slank ner fint den. Så himla god alltså :-) MUMS! Och deras Crispy Fries, jajamen så superkrispiga och goda.
 
En bra söndagslurre liksom ;-)
 
P.s Pusha gärna hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst! <3
ALICE BARNING JEWELRY - BURGARE - FAMILJ - FOTOGRAF SRIWANNA SALOMONSSON - HELSINGBORG - MAX HAMBURGARE - VÄLA
1
JUNITJEJ

Mums, så gott!