LIVET SOM FÖRÄLDER // EN TROTSIG TREÅRING

 
Ines, Ines, Ines...
 
...älskar dig till månen och tillbaka men förbaskat vad du kan vara jobbig ibland. Du lyssnar inte, det går in genom ena örat och ut genom det andra, du bara tittar på en som om man vore helt knäpp i huvudet. Typ som när man säger till dig och du VET om att du gör fel och ändå fortsätter du - OH WHYYYY? 
 
Taskig mot Viggo är du också många gånger och han får ta mycket skit ska du veta. Detta är INTE ok och vi försöker lära dig men här stänger du bara av. Du kan ibland vara så slug och låtsas som att Viggo gör något mot dig men i själva verket står han tre meter ifrån dig och spelar FIFA?!! Kom igen tjejen!
 
Detta är inte ok och måste bli skärpning på! 
 
Sen är du jäkligt duktig på att få som du vill, med mig i alla fall. Oj oj oj vad du kan köra över mig ibland med dina puppyeyes. Men det ska det bli ändring på ska du veta. Du är jäkligt duktig på att gå din egen väg (detta är ju i och för sig bra) och återigen; här skiter du i att lyssna på vad vi säger till dig - du kör på bara. 
 
TUT TUT - här kommer Ines The Queen farandes... BEWARE!
 
Du är superduper mammig och varit det sen liten pyttebebis (vilket jag dock tycker är mysigt) men vet du - pappa är lika bra han!
 
Ovan beskriver jag vår trotsiga treåring, vår hoppetossa Ines som är en JÄKLIGT bestämd själ som vet vad hon vill och ofta använder "kan själv".
 
Trots denna trots är hon den gladaste, bästaste mest ljuvligaste Ines som finns och en snackpelle med roliga tankar och uttalanden, något som jag borde föreviga på film :-P
 
NU, över till dig, dig och dig med kids - hur ni det hemma? Lika trotsigt där? Dela gärna tankar och tips! <3

P.s Pusha gärna hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst! <3
BARN - FAMILJ - INES - KIDS - LIVET SOM FÖRÄLDER - TREÅRS TROTS - TROTS BLAND BARN - TROTSPERIOD - trotsperiod
3
WWW.angusfoto.blogg.se

Sitter i skrivandets stund med ångest efter En rejäl urlacknig på min trotsiga tjej.. gravid och trots rimmar väldigt illa. Ush! Jag älskar stt hon är så framåt, initiativrik och framåt men hade ibland önskat att hon kunde lyssna bara en gång på sin tjocka trötta mamma.

Svar: Många gånger man får ångest men det ska vi mammor och pappor inte få. Det kan inte vara en dans på rosor för kidsen hela tiden. Eller tror att livet är en dans på rosor. Inget daltande, visa känslor <3 fullt normalt att få utbrott och bli arg. Sen när man känner att det är rätt och man lugnat ner sig så ber man om ursäkt och förklarar varför man fått ett utbrott.
Snart är bebben ute - håll ut! Ha en underbar fredag <3
Sriwanna

Ida bj

Vi äldsta är 3 år snart.. ögonen far runt i huvudet som bergochdalbana när man försöker prata med honom.. herre.. funderar ibland om han druckit något.. locko.. 🤔👏🏻

Svar: haha jaa man blir gaaaalen!
Sriwanna

Anonym

När man säger nej, så ska man hålla nej oavsett vad! Det man säger ska man hålla sagt! Gråter dem, förklara och låt dem sen gråta. Det brukar oftast nog gå över.

Svar: Tack återigen för föräldratipset!
Sriwanna