HOCKEYGÄNGET @ SILLEN & MAKRILLEN

 
En fantastisk fin kväll med hockeygänget i fredags :-) Stort jäkla tack alla inblandade och ett extra stort tack till David som styrt upp allt. Jag tycker det är så himla härligt att det är en sån fin gemenskap mellan alla föräldrar också. För barnen vet vi har en fin relation till varandra, det märks både i omklädningsrummen och på isen. 
 
Och att vi föräldrar funkar så bra hop är ett stort plus i kanten, speciellt för kidsen tror jag. Att vi alla håller ihop - det är fint det <3 
 
Efter det sentimentala, över till det viktigaste - M A T E N! 
 
Vi hann ett glas bubbel på Drottninggatan 35 som ni ser, där tjabbade vi girls ett tag innan det var dags för att strosa längre ner mot havet till Sillen & Makrillen där vi varmt togs emot med ännu mer bubbel och sen tvårätters som var f a n t a s t i s k a vänner - faaantastiska. 
 
Förätten: Spicy king crab, plockad kungskrabba med rättika, inlagd gurka, krispig lök, jalapenomajonnäs och smörstekt brioche.
 
Varmrätt: Bakad röding från Umeå med råstekt hummer, färsk spenat, spritärter, råhyvlad blomkål, hash brown och hummeremulsion.
 
Alltså - süüüpersmarrigt för magen min. Kan varmt rekommendera dessa till alla som diggar fisk och sånt.
 
P.s Pusha gärna hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst! <3
DROTTNINGGATAN 35 - HELSINGBORG - HOCKEY - HOCKEYMORSA - MIDDAG - SILLEN & MAKRILLEN - SRIWANNA - VISITHELSINGBORG
1
Amanda Jona [SPONTAN]

Såg underbart ut! :D

Svar: Det var det verkligen :-) kraaam!
Sriwanna