FRÅN MAGISKT TILL TRAGISKT

 
(Mina tankar går ut till dom personerna som mist sina nära och kära i gårdagens attack)
 
Rubriken ovan faller på plats efter allt som har hänt. Jag vaknade upp bredvid Katja, det skulle bli en magisk dag med jobb på bästa cafeét, köpa hem lite gott vin och chippe för att sedan njuta av en middag tillsammans på Hillenberg. Så blev det inte.
 
Något magiskt förvandlades till något tragiskt. Som alla nu vet blev ditt, mitt, vårt Sverige drabbat av en terrorattack. Detta har ju bara varit en tidsfråga när och var det skulle hända. Jag var så rädd igår, mitt hjärta bultade. Katja var den första som informerade mig - "Terrorattack" "Åhlens City!!" skickade hon på sms. Mitt hjärta gick på hög varv. Katja var i närheten. Hon smsade filmer där jag fick se poliser med dragna vapen, människor som fick springa in och gömma sig på första bästa ställe. Det var kaos, det var som på film och jag var livrädd. 
 
Jag gick hemåt från caféet längs Sankt Eriksplan, människor överallt, polissirener från alla håll och kanter. Mitt hjärta bultade fortfarande. Min tanke var bara - kom hem safe Annika. Det gjorde jag. 
 
Väl hemma började rädslan övergå till ilska. Varför händer det här? Varför? Vem är dessa elaka människor? Hur kan dom göra såhär mot oss? Och till vilken skillnad? 
 
Men vet du! Ingen ska rubba mig eller mitt land, vår värld. Jag uppmanar alla att leva exakt som vanligt. Låt inte dessa människor få din rädsla samlad i en box, för det är precis det dom vill. Dom vill ha makt, en makt över ditt liv. Låt inte detta ske! 
 
Nu ska jag baka mina glutenfria scones med min Katja, sedan ska vi ska ut, vi ska ta vara på Stockholm, ta vara på varandra och njuta trots allt som har hänt.
 
Ingenting ska rubba mig - inte någon, inte några, ingenting.
 
Kärlek till er alla!
  
STHLM - STOCKHOLM - SVERIGE - TERRORATTACK
1
WWW.angusfoto.blogg.se

Stor kram

Svar: STOR kram tillbaka! <3
Sriwanna