EN INSPIRERANDE BLOGGBRUNCH

 
Jag har redan börjat norpat från goodiebagen gott folk, men alltså ligger det chokladpraliner från Chocolatte i Helsingborg så går det icke att motstå :-P detta var en av sakerna i den fina goodiebagen.
 
Över till brunchen där Maria (Radisson) och Helen (Helsingborgs stad) välkomnade oss med mimosa och fin presentation om vad komma skall. Gud vad dom fick mig peppad på att nätverka i min egen stad och få upptäcka och visa det ännu mer utåt. Sen att få vara samlad med en rad olika begåvade kvinnor från branschen var ju ett megastort plus i kanten den här dagen - trumvirrvel tack...
 
- Ida -
- Lisa -
- Emma -
- Louie -
- Annika -
 
Tack för att jag fick hänga med er och nätverka, gamla kollegor som nya. Inspiratörer på ett o annat håll - me likey aloty vänner. Det ger mig livsglädje. 
 
Och ännu en gång tack till Radisson Blu Metropol Hotel samt Nelly's Food Etc - det var nommi och återigen jag rekommenderar er alla VARMT att gå dit för brunch, ni lär icke bli besvikna! :-)
 
P.s Pusha gärna hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst! <3
BRUNCH - BRUNCH HELSINGBORG - CHOCOLATTE - CHOCOLATTE HELSINGBORG - HELSINGBORG - NELLY'S FOOD ETC - RADISSON BLU METROPOL - SRIWANNA - VISITHELSINGBORG - ÄTA UTE HELSINGBORG
2
Iza

Men j*vlar vilka snygga bilder!!

Svar: Åh men tack så himla mycket Iza! :-)
Sriwanna

Mirre - Sweetwords

Ser supertrevligt ut

Svar: Det var det verkligen :-)
Sriwanna