BLODSOCKERFALL I MIN KROPP

 
Imorse runt 05:30 fick jag ett starkt blodsockerfall. Något jag tidigare aldrig upplevt. 
 
Jag steg upp, gick på toa och där och då började jag känna mig yr, jag började svettas och skaka. Det var direkt ut i köket för att ta något att äta. Det fick bli en Aroniashot och en apelsin. Blev bättre men ändå inte helt ok. Kändes som om jag skulle svimma - så himla läskigt. Blev så himla trött och frusen efteråt så jag var tvungen att lägga mig i sängen igen.
 
Efter ett tag när skakningarna lugnat ner sig och min yrsel var över steg jag upp ur sängen och proppade i mig vindruvor som jag visste att vi hade hemma. Dom var söta och krispiga, en dusch på det sen åkte jag till jobb. Började smått må bättre efter någon timme eller två. 
 
Men vet ni?
 
Det är FY SKÄMS PÅ MIG... jag åt alldeles för lite under gårdagen och knappt något efter min löpning på kvällen. Och jag vet med att man ska äta ordenligt när man tränar men igår var jag liksom inte hungrig och sen var jag svintrött så det var bums i säng på två hela Finncrisp och ägg ovanpå. 
 
Bra jobbat tjejen... bra jobbat!
 
- Gör om gör rätt -
 
P.s Pusha gärna hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst! <3
2
Anonym

Men va rädd om dig <3 kram Frida

Svar: Tack Frida - lovar <3 STOR kram!
Sriwanna

Anonym

Kanske du ska sluta pallra med Ines, och faktiskt sätta gränser! Har man sagt en gång nej, å hen börjar gråta är inget att bry sig om, dem slutar oftast sen. Å sen undrar/klagar förlädren på barn när dem inte lyssnar. Nå varför månne??? Sluta klaga om man pallrar.

Svar: Tack för föräldratipset!
Sriwanna