SOVRUTINER?

DSC_3338

Vad har ni för sovrutiner på era barn?

Jag har kommit på att Ines är sjukt trött mellan 18:30-19:00 och två dagar i streck har jag nu nattat henne mellan den tiden. Och vet ni - fysööören vad skönt, egentid delux. Jag hinner ju med så mycket mer än vad jag tidigare gjort. Typ som att sitta och blogga, redigera bilder, hitta inspo, planera, svara på mejl etc :-) det är toppen!

Viggo, är det dock lite svårare med eftersom att han till exempel som idag haft fotbollsträning och sen är det hockeyträning både onsdagar och torsdagar. Viggo kommer hem med mycket energi kvar i kroppen, han ska duscha, äta något litet och sen ska vi läsa bok tillsammans. Efter allt detta kan Viggo ligga vaken megalänge, han är verkligen en nattuggla. Något ni känner igen?

BARN - FAMILJ - LÄGGDAGS - SOVRUTINER
1
Sofie

Nova brukar somna 19:30-20:00 och jag tycker det är perfekt, då får man någon timme för sig själv också :-) Sover hon på dagen (som jag helst försöker förhindra) så är hon uppe till nästan tio innan hon kommer i säng!

Så söt hon är, er lilla tjej!

Svar: Vi gjorde också så tidigare men nu har vi märkt att Ines är ju förtusan trött så det blir ännu mer tid för själv och allt annat man ska hinna med när vi lägger henne vid 18:30-19 :) hur gammal är Nova nu? Minns inte när Viggo slutade med att sova eftermiddag.

Du, Sofie er tjej är ljuvlig <3
Sriwanna