HAY&EAMES HAR FÅTT TA PLATS

 
Jag är fullkomligt kär i mina nya stolar och mitt nya bord (tack tack tack älskling!). Mattan från IKEA placerades undertill och det blev ju supersnyggt. Lamporna har vi också hunnit med att sätta upp ovanför bordet. Ser dock nu på sista bilden att den ena hänger liiite högre upp än den andra. Det är sånt man ibland har svårt att se med blotta ögat. Ahja, det får Poppe fixa i helgen.
 
Men visst blev det fint?! Bort med vårt gamla matbord som står där baktill. Måla om Viggos tripptrapp stol. Förhoppningsvis öppna upp lite av väggen mellan kök och vardagsrum. En byrå där jag kan pynta upp med fina stilleben. En grann ny soffa. Mmm, där är en del småpill kvar... bara i vardagsrummet.

7
Lisa

Sjukt snyggt vännen! :) me like!!! 😘

Karin

Hur snyggt som helst!

Anonym

Väldigt långt från min stil, men ändå väldigt snyggt! ;)

Eva Vettergren

Jättefint med bordet och blandningen av stolarna! Vad har du för strl på bordet? Vill gärna ha ett likadant men det måste få plats tre stolar på varje sida. Därav frågan :) /Eva

Svar: Hejsan Eva! Bordet är 200 cm :) det får plats tre stolar på varje sida.
Anonym

Anonym

så avis jag är, superfint!!

Fanny

Vilken härlig blogg du har! :)

Cecilia

Hejsan
Hade gärna haft detta bordet, problemet är att jag inte rymmer större bord än 180 cm, och måste få plats med tre stycken stolar på varje sida. Läste att ditt bord var 200 cm. Tror du jag rymmer tre på varje sida även om det skulle vara 180 cm?

Mvh Cecilia

Svar: Hejsan Cecilia, förlåt mitt sega svar.
Vi har som sagt 210 cm och vi får plats med tre stolar. Du kan kanske få plats med tre stolar på var sida på ett 180 cm. Men tveksamt, kan bli för trångt. Fast det beror ju på stolarna också. Du får nästa testa, åk dit dom säljer Hay! Om du inte har möjlighet så ring och fråga :) Det är mitt tips!

Kram
Annika M Sriwanna