KALLT VID KALLISSöndagsgörat. En tur till lekplatsen vid Kallis. Kallt som tusan var det. Men vad gör man inte för sin skitunge?
 
Väl framme blev Viggo helt till sig. Det stooora piratskeppet drog verkligen fram smilgroparna. Han log verkligen under hela vistelesen. Knappt så att vi fick iväg honom därifrån.

Nu planerar vi veckan som kommer. Inköpslista för all mat som ska handlas är klar. Men först måste vi boka hotell till vår N.Y tripp. Andréa och Ola är på väg nu - tjoho!

2
michaela- nybliven tvåbarnsmamma ♥

men åh..sötnos!

Tove

Halloj! Hittar inte din mailadress så kör denna vägen, men behöver inte publicera detta då. :) Härligt att se att ni trivs så bra och att Viggo verkar trivas oxå. Förstår att ni ska ha riktigt go semester oxå, både NY, Miami och Bermdudas (var det va?)?? Gud så skönt! Vi håller oxå på att spara för fullt (inte så lätt på föräldrapeng) för vi tänker åka till Florida nästa vår! Yihaa! Åker med brorsan och hans två barn och tänkte oss Miami, Key west och ett par dagar i Orlando. Förstår om du inte orkar skriva ner massa tips o så, men är det nåt vi absolut inte får missa, så shoot! ;) En fråga oxå, finns erbjudandet kvar att ev hyra Poppes föräldrars lght i Miami? Eller är de där själva om vi åker i mars?
Vi är ju 3 vuxna och 4 barn, vet inte hur stort det är.
Ha det bäst så hoppas jag att vi hörs vidare!
Kram Tove